Proost op mijn nieuwe website!

Proost op mijn nieuwe website!

Proost op mijn nieuwe website. Want die is sinds kort live. Maar ik proost met water. Waarom? Omdat water goed voor je is. Dus proost op je gezondheid.

Deze periode besteedt EetVitaal extra aandacht aan het thema ‘water’. Iedereen die bij EetVitaal op bezoek komt voor dieetadvies, krijgt een flesje EetVitaal water en een informatiesheet ‘Waarom water drinken goed voor je is’.* Hierin staan allerlei tips over de hoeveelheid vocht die je moet drinken maar ook tips hoe je een smaakje toevoegt aan water.

Waarom water drinken goed voor je is

Goed voor je lichaam
Water is goed voor je lichaam; hoofdzakelijk omdat er afvalstoffen mee afgevoerd worden, maar wist je ook dat het goed is voor je hart. Ook heb je minder kans op darm- en blaaskanker. Zonder water kan een mens maar een paar dagen in leven blijven.

Meer energie
Het kost veel energie en je kunt je erg moe voelen als je dorst hebt. Te weinig water drinken kan leiden tot duizeligheid, uitputting en andere nare symptomen.

Mooie huid
Regelmatig water drinken zorgt voor een strakkere en jongere huid. Ook zal je huid egaler en mooier van kleur worden.

Afvallen
Water is één van de beste hulpmiddelen bij afvallen, hoofdzakelijk omdat het vaak andere dranken vervangt die meer calorieën en suikers bevatten, maar ook omdat je honger onderdrukt wordt, wat er dus voor zorgt dat je minder gaat eten.

Tegen hoofdpijn
Soms als je hoofdpijn hebt, is het simpelweg omdat je te weinig water hebt gedronken, hoofdpijn is namelijk een vaak voorkomend symptoom van uitdroging. Vaak last van een kater en de bijbehorende hoofdpijn na een avondje flink doorzakken? Drink dan 2 glazen water voordat je naar bed gaat en je zal er een stuk minder last van hebben.

EetVitaal-informatiesheet ‘Waarom water drinken goed voor je is’

Wil je het EetVitaal-informatiesheet ontvangen, stuur dan een mail naar info@eetvitaal.nl.

* Zolang de voorraad strekt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.