VACATURE DIËTIST

Ben je een ondernemende en enthousiaste diëtist en wil je graag werken bij een dynamische diëtistenpraktijk in Lisse en Katwijk? Neem dan contact op.

Diëtistenpraktijk EetVitaal heeft vestigingen in Lisse, Katwijk, Zaandam en Assendelft. EetVitaal is geen doorsnee diëtistenpraktijk. Wij zijn trots op ons vak en stralen passie en enthousiasme uit. Met veel plezier vervullen wij onze rol in de zorgketen.

De cliënt staat centraal en wij zijn pas tevreden wanneer de cliënt het behandeldoel heeft behaald. Binnen ons team van allround diëtisten en leefstijlcoaches hebben wij specialisaties in (demedicalisatie) diabetes, PDS/ darmklachten, eetstoornissen, zwangeren en sportdiëtetiek. Ook bieden wij actief de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) aan. Dat doen wij samen met een fysiotherapiepraktijk op basis van Beweegkuur.

Door onze aanpak en ambitie groeit EetVitaal snel. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen zoeken wij naar uitbreiding.

We zoeken iemand die:

  • De opleiding Voeding & Diëtetiek heeft afgerond
  • Bij voorkeur een specialisatie / aantekening leefstijlcoach heeft. Dit hoeft niet maar dit zou mooi zijn. Naast de reguliere consulten kun je dan ook ingezet  worden als leefstijlcoach voor de begeleiding van GLI-groepen
  • Woont in de regio Duin- en Bollenstreek

Alle opties zijn bespreekbaar; ook als ZZP-er of op basis van een nul-uren contract. Voldoe je niet aan alle competenties? Wij kunnen er voor zorgen dat je snel hieraan voldoet, eventueel middels een aantrekkelijke regeling voor de benodigde opleidingen. 

Word jij ook enthousiast na het lezen van dit verhaal? Bel mij dan voor een beeldbelafspraak op 075-6143842 of mail naar info@eetvitaal.nl