Onze diensten

Voedingsadvies

EetVitaal biedt professioneel voedingsadvies op maat dat is afgestemd op diverse gezondheidsbehoeften.

Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)

Het GLI-programma is een kosteloos tweejarig traject dat gericht is op begeleiding naar een gezondere leefstijl.

Online diëtist

Onze online diëtist biedt deskundige begeleiding en advies op maat waar en wanneer het voor jou het beste uitkomt.

Diëtist aan huis

EetVitaal biedt huisbezoeken aan zodat je toch gebruik kunt maken van dieetadvies in het comfort van jouw eigen huis.

NEEM CONTACT OP

Wil je in contact komen met een van onze diëtistes, neem contact op.

NEEM CONTACT OP

Waarom EetVitaal

Kwaliteit in Zorg

Onze cliënten profiteren van deskundige begeleiding door ervaren en gekwalificeerde diëtisten, die hen ondersteunen bij het behalen van hun voedings- en gezondheidsdoelen. Onze adviezen en aanbevelingen zijn gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten en richtlijnen op het gebied van voeding en gezondheid. Cliënten kunnen erop vertrouwen dat zij advies krijgen dat op betrouwbare bronnen is gebaseerd.

Resultaatgericht

Eetvitaal streeft naar meetbare resultaten en succes voor haar cliënten. Door regelmatige evaluaties en aanpassingen van het behandelplan, wordt er gewerkt naar het behalen van concrete doelen en het verbeteren van de algehele gezondheid en welzijn van de cliënt.

Persoonlijke Aandacht

Bij EetVitaal staat persoonlijke aandacht centraal. Onder het genot van koffie of thee luisteren we naar jouw behoeften, stellen samen realistische doelen en bieden ondersteuning op maat om ervoor te zorgen dat jij jouw gezondheidsdoelen bereikt.

Ondersteuning en Motivatie

Naast het verstrekken van voedingsadvies biedt Eetvitaal ook continue ondersteuning en motivatie aan cliënten, waardoor ze gemotiveerd blijven om hun doelen te bereiken en hun gezonde levensstijl op lange termijn te behouden.

Veelzijdige Expertise

Eetvitaal biedt expertise op verschillende gebieden, waaronder gewichtsverlies, voedselintoleranties, sportvoeding, en medische aandoeningen zoals diabetes, hart- en vaatziekten en darmklachten, waardoor cliënten met diverse behoeften geholpen kunnen worden. Daarnaast biedt Eetvitaal de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) aan.

Toegankelijkheid en Flexibiliteit

Eetvitaal streeft naar toegankelijkheid en flexibiliteit door het aanbieden van verschillende consultatie-opties, waaronder individuele consulten op locatie, telefonische/online consulten, huisbezoeken en groepsbegeleiding. Zo kunnen cliënten de zorg ontvangen op een manier die het beste bij hen past.

Bij EetVitaal streven we naar niets minder dan het allerbeste voor jouw gezondheid en welzijn. Samen werken we aan een vitaal leven dat bij jou past.