EetVitaal is op zoek naar jou!

Ben je een ondernemende en enthousiaste diëtist en wil je graag werken als diëtist én leefstijlcoach in een dynamische diëtistenpraktijk, neem dan contact met mij op. Ik ben Merel Godyla, oprichter en eigenaar van Diëtistenpraktijk EetVitaal in Zaandam. EetVitaal is geen doorsnee diëtistenpraktijk. Wij zijn trots op ons vak en stralen passie en enthousiasme uit. Met veel plezier vervullen wij onze rol in de zorgketen. De cliënt staat centraal en wij zijn pas tevreden wanneer de cliënt het behandeldoel heeft behaald. Al voordat de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) werd geïntroduceerd, was het voor ons al klip en klaar dat het behandeldoel alleen gerealiseerd kan worden wanneer naast voedingsadvies ook aandacht is voor bewegen en gedrag. En gedragsverandering is cruciaal om het behandeldoel te bereiken. Dus het is niet vreemd dat wij actief de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) aanbieden. Dat doen wij samen met een fysiotherapiepraktijk op basis van BeweegKuur. Naast de GLI zijn wij gespecialiseerd in (demedicalisatie) diabetici en zwangeren.

Door onze aanpak en ambitie groeit EetVitaal snel. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen zoeken wij naar uitbreiding. Alle opties zijn bespreekbaar; ook als ZZP-er of op basis van een nul-uren contract. Primair werk je met GLI-groepen, dus naast dat je natuurlijk de opleiding Voeding & Diëtetiek hebt afgerond ben je ook leefstijlcoach of je gaat er snel voor zorgen dat je voldoet aan de juiste competenties. Voor de benodigde opleidingen hebben wij een aantrekkelijke regeling. Naast het werken met GLI-groepen kun je ook ingezet worden in onze diëtistenpraktijk voor de reguliere consulten. Het zou mooi zijn wanneer je de specialisatie Voeding & Diabetes hebt afgerond maar het is geen must. Verder is het handig dat je woont in de regio Amsterdam-Zaandam.

Word jij ook enthousiast na het lezen van mijn verhaal? Bel mij dan voor een beeldbel-afspraak op 075 6143842 of mail naar info@eetvitaal.nl.