Nieuws

Eigen risico op? Ontvang een gratis voedingsadvies!

Eigen risico op? Ontvang een gratis voedingsadvies!

Wanneer het eigen risico van je basis zorgverzekering voor 2020 volledig betaald is, kun je dit jaar nog een gratis dieetadvies krijgen van een diëtist. Hoe werkt dat precies?

1. Is je eigen risico op?

Dieetadvisering wordt voor 3 uur vergoed uit je basis zorgverzekering. Omdat het uit de basisverzekering vergoed wordt, gaat dit normaal gesproken wel ten koste van je eigen risico. Maar we naderen ondertussen het einde van het jaar, dus grote kans dat je eigen risico voor 2020 al volledig betaald is (bijvoorbeeld doordat je dit jaar andere (basis)zorg of medicatie nodig hebt gehad). In dat geval kun je gratis dieetadvies krijgen van een diëtist. Je krijgt nog steeds 3 uur vergoed vanuit je basis zorgverzekering, maar omdat je geen eigen risico meer hoeft te betalen, zal het nu écht gratis zijn!

2. Heb je een vraag over voeding?

Heb je overgewicht, ondergewicht, een hoge bloeddruk, een hoog cholesterol, maag- en/of darmproblemen, een voedselallergie of -intolerantie, kanker, kauw- of slikproblemen, diabetes, ben je zwanger, eet je vegetarisch of sport je veel? Dan zijn dat allemaal redenen om advies van een diëtist te vragen.

3. Ontvang een gratis voedingsadvies!

Tijdens het eerste gesprek zullen we je huidige situatie in kaart brengen, je vragen beantwoorden en persoonlijke doelen opstellen. Vervolgens zullen wij een persoonlijk voedingsadvies opstellen, welke je binnen 5 werkdagen ontvangt.

4. Maak nu een afspraak:

T: 075 6143842 E: info@eetvitaal.nl W: http://eetvitaal.nl/contact/Corona spelregels

SPELREGELS VOOR BEZOEK OP HET SPREEKUUR

Wij kunnen nu weer spreekuur houden op onze locaties. En daar zijn wij heel blij mee. We kijken er naar uit om je weer in onze praktijk te ontmoeten.

Het is nog steeds anders dan anders. Daarom werken wij volgens de adviezen van het ministerie van VWS, de richtlijn van het RIVM en de adviezen van onze beroepsvereniging de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Wanneer het je voorkeur heeft om niet naar de praktijk te komen maar de consulten voorlopig voort te zetten op basis van beeldbellen of telefonisch dan kan dat natuurlijk ook. Geef dit gerust aan bij het maken van de afspraak.

Wij hebben per locatie spelregels opgesteld. Lees de spelregels voordat je naar het spreekuur komt goed door. Klik op de locatie om de spelregels te lezen.

Locatie Lissese Apotheek te Lisse

Locatie Medisch Centrum De Vaart te Zaandam

Locatie Geboortecentrum te ZaanstadHandig om te weten

Om alles te weten over bereikbaarheid, afspraken verzetten en vergoedingen klik je hier.